LEGO City

LEGO City

LEGO City

LEGO City is populairste thema van LEGO, al sinds jaar en dag. Dit komt natuurlijk door de herkenbare sets die City in zijn thema’s heeft, zoals de brandweer en de politie. Met deze sets kunnen kinderen hun fantasie aan het werk zetten en heerlijk op hun eigen manier spelen!

Hieronder staan de huidige sets van de City collectie die verkrijgbaar zijn bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt ze selecteren op populariteit of op prijs. Dit is handig als je een bepaald budget in je hoofd hebt.

Wil je de doos toch liever nog even in het echt bewonderen, dan kan dat bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO City sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.