LEGO Classic

LEGO Classic

LEGO Classic

LEGO Classic.Heb jij geen zin in een handleiding om iets te maken, maar wil je gewoon je eigen fantasie en creativiteit laten losgaan? Dan zijn deze sets echt iets voor jouw. Met deze kleurrijke sets kan je alles bouwen wat je wilt.

Als je toch dat enige inspiratie nodig hebt zijn er altijd standaard voorbeelden voor je. Met de vele sets en bouwplaten heb je uren plezier om alles te bouwen wat je wilt. En laat niemand zeggen wat je wel of niet mag bouwen.

Al deze Classic sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Classic sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.