LEGO Creator

LEGO Creator

LEGO Creator

LEGO Creator is sinds 2001 al in de markt. Door de vaak voorkomende 3 in 1 sets kan je 3 verschillende bouwwerken maken. Dit zijn voertuigen, huizen of dieren is er altijd wel een setje dat bij je past. Van een draak die je om kan bouwen tot een slang of zelfs een scharpioen.Of de familievilla die je op 3 manieren kunt bouwen, zo is er altijd een stijl die het best bij jouw past.

Al deze Creator sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Creator sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.