LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess. Voor iedere prinses die graag met prinsessen wilt spelen en LEGO. Is hier Disney Princess, dit zijn LEGO sets van een groot aantal Disney Prinsessen! Deze sets hebben prinsessen zoals: Sneeuwwitje, Ariel, Vaiana, Elsa & Anna, Prinses Daisy, Belle van Belle en het beest en Rapunzel. Je kent er vast veel van of ken je ze zelfs allemaal, want prinsessen kennen elkaar allemaal.

Kies je lievelingsprinses dus, of kies ze allemaal. Al deze Disney Princess sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Disney Princess sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.