LEGO DUPLO

LEGO Duplo

LEGO DUPLO

LEGO DUPLO is speciaal voor de kleinere LEGO fans, met de extra grote blokken kunnen ze van alles bouwen en hun fantasie laten leven. Er zijn veel verschillende sets van de DUPLO collectie waardoor er altijd wel wat leuks tussen zit. Van Cars tot Disney DUPLO en nog veel meer. Er zijn DUPLO huisdieren, de Graaf- en laadmachine, de verjaardagspicknick en de Disney Pixar Cars klassieke race. En nog vele meer! Er bestaat geen te veel LEGO hebben!

Al deze Duplo sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Duplo sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.