LEGO Elves

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

LEGO Elves

LEGO Elves

LEGO Elves. De LEGO sets van de serie Elves, deze zijn even leuk als de serie en misschien zelfs leuker. Speel samen met de hoofdpersoon Emily Jones alle avonturen van de serie na. Met sets zoals: de Magische redding uit het Goblin-dorp, de Wreede draak van de Goblin-koning, Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel en nog vele meer. Er is dus altijd genoeg keus! Heb jij deze sets al? Nee, waar wacht je dan op? Kom gauw naar de winkel.

Al deze Elves sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Elves sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.