LEGO Expert

LEGO Expert

LEGO Expert. Deze LEGO wordt ‘Expert’ genoemd en niet zonder reden. Zoek je een speciale set, misschien wel voor een speciale gelegenheid? Wij hebben diverse exclusieve LEGO dozen direct uit voorraad leverbaar. Duizenden LEGO blokjes per doos, ga de uitdaging aan en geniet vab het fantastische eindresultaat! Uniek en zeldzaam, collectors items voor de echte LEGO fans. Deze LEGO sets zijn vaak ook ‘Hard to find’, lang niet overal verkrijgbaar. Hierdoor zijn ze nog specialer zijn voor de echte LEGO verzamelaar.

Al deze Expert sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Expert sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.