LEGO Friends

LEGO Friends

LEGO Friends

LEGO Friends. Speel oneindige verhalen van het leven tot alle daagse verhalen. Het gaat over 5 vriendinnen die samen in Heartlake city wonen genaamd: Emma, Olivia, Mia, Andrea en Stephanie. Deze vriendinnen doen alles samen en zijn niet los te breken van elkaar. Speel met ze in de leuke sfeervolle LEGO sets zoals: de pretpark botsauto’s, het avonturenpark wildwatervaren, de puppy dagverblijf, de pretpark achtbaan en nog vele meer.

Samengevat, er zijn genoeg sets vol met sfeer om de leukste verhalen te maken. Al deze sfeer volle Friends sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Friends sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.