LEGO Hidden Side

Ga op spokenjacht met LEGO Hidden Side. Hidden Side is creatief bouwspeelgoed, technisch speelgoed en augmented reality-game in één! 

Het is nooit makkelijk om naar een nieuwe plek te gaan, en de dertienjarige Jack Davids doet erg zijn best om zich aan te passen aan het nieuwe, ogenschijnlijk rustige stadje Newbury. Maar dan ineens dreigt de Hidden Side van Newbury – een griezelig, lang vergeten rijk vol spoken – de stad over te nemen. Samen met zijn nieuwe beste vriend Parker en de briljante wetenschapper J.B., gebruikt hij een nieuwe interactieve app om aan de meest spookachtige rit van zijn leven te beginnen!

Met behulp van augmented reality is het mogelijk om jouw LEGO set tot leven te wekken. Nadat je klaar bent met bouwen richt je de camera van een telefoon op de set: spoken zullen uit alle hoeken tevoorschijn komen. Het is aan jou de taak om de set weer spookvrij te maken. Het is ook mogelijk om met vrienden te spelen.

Het spookt op een heleboel plekken, op de kermis, in de vuurtoren, in de metro, in het lab, op het kerkhof en in de bus! Op elke plek en in elke set zijn weer nieuwe avonturen te beleven, spaar ze daarom allemaal.

Al deze geweldige sets zijn natuurlijk verkrijgbaar hier bij de enige echte Brick King in Nieuwerkerk ad IJssel. Bestel ze online of kom ze in onze winkel halen.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.