fbpx

LEGO Ideas

LEGO Ideas

LEGO Ideas

LEGO Ideas. Misschien het coolste idee van LEGO. LEGO ideas is namelijk een idee van LEGO zelf, de bedoeling is dat je zelf iets bouwt wat waardig genoeg is om een nieuw product te worden. Hiervan upload je een foto op het platform en als deze 10.000 supporters heeft, dan gaat LEGO zelf naar jouw idee kijken. Als het leuk genoeg vinden en goed genoeg is en als die het is. Dan wordt jouw idee en echt product en krijg je ook nog eens 1% van de gemaakte omzet!

Dus voor de echte LEGO Creators hier, maak het, upload het en misschien wordt jouw waardige bouwwerk een echt nieuw product. Alle voorgaande idee├źn die echte producten geworden zijn, worden maar een bepaald aantal van gemaakt. Dit zijn dus echte collector items.

Al deze Ideas sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Ideas sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.