LEGO Juniors

LEGO Juniors

LEGO Juniors

LEGO Juniors is de sensatie voor de echte “Juniors”, meer dan genoeg keus voor jongens en meisjes. Eenvoudig om te maken, maar even veel speel plezier.

Er zijn veel verschillende LEGO sets om gebouwd te worden door de “Junior” LEGO bouwers tussen ons. Met bouw sets zoals:  De bevroren speeltuin van Elsa en Anna, Batman vs Mr. Freeze, de brandweerkoffer en met de boomhut van Sneeuwwitje en vele meer is er meer dan genoeg om te ontdekken.

Al deze Juniors sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Juniors sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.