LEGO Merchandise

LEGO Merchandise

LEGO Merchandise is het extraatje voor iedereen met veel keus tussen veel spullen zit er altijd wel iets voor jou tussen. Met keus zoals LEGO schoolspullen zoals gelpennen, linialen en zelfs potloden. Ook zijn er broodtrommels en LEGO drinkflessen voor de liefhebbers. Kijk hieronder en kies het gene dat het best bij je past. Met al deze spullen ben jij de grootste LEGO fan die er maar kan zijn, je kan ze namelijk overal mee naar toe nemen.

Al deze Merchandise producten zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Merchandise producten/sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.