Stick & Brick

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Stick & Brick

Stick & Brick is een tape met het LEGO patroon erop. Deze tape kan je zowaar overal op plakken en daarop je LEGO steentjes op klikken. De Stick & Brick is ook nog een flexibel zo kan je jouw LEGO opbergen op plekken die normaal niet mogelijk zouden zijn. Doordat het flexibel is kan het ook buigen op zowat elke manier waar je maar aan kan denken. Maar ja kan het ook op de muur plakken en daar gaan bouwen. Want hiermee is geen einde aan de plekken waar je kan bouwen.

Wil je deze tape toch eerst in het echt zien, dan kan dat bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Stick & Brick, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.