fbpx

LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms EV3 is er! Met het LEGO bouwsysteem in combinatie met de meest ontwikkelde technologie die tot nu toe is op de markt. Laat je creatieve kracht los voor deze nieuwe LEGO set. Bouw en programmeer robots die lopen, praten, denken en alles doen wat je kunt verzinnen.

Volg de stap-voor-stap 3D bouwinstructies om de robots TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen, en breng ze tot leven met de eenvoudige programmeerfunctie. Met de afstandsbediening die er bij zit kun je de robot voorgeprogrammeerde missies laten uitvoeren, maar je kunt ook een gratis app downloaden en je robot bedienen via je smartphone of tablet.

Al deze Mindstorm sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Mindstorm sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.