LEGO Minecraft

LEGO Minecraft

LEGO Minecraft: Breng het spel tot leven.

LEGO Minecraft: Creëer je eigen Minecraft landschappen in oneindig veel combinaties. Bouw of verbouw en combineer je eigen avonturen met je favoriete figuren en voorwerpen.

Door de Minecraft echte blokken krijg je het gevoel dat je het spel in het echt speelt. Deze LEGO sets zijn ontworpen voor jonge fans van de enorm geliefde game met oneindige mogelijkheden. Door de speciale legoblokjes lijkt krijgt jouw bouwwerk de zelfde stijl en het zelfde gevoel als het spel. Pak je kompas, spring aan boord van je boot, hijs de zeilen en ga op zoek naar nieuwe, spannende Minecraft avonturen.Maak je fantasie werkelijkheid met de 13 creatieve LEGO sets zoals: Het paddenstoeleiland of het Fort of zelfs de Nether spoorweg en nog vele meer.

Al deze Minecraft sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Minecraft sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.