LEGO Minifiguren

LEGO Minifigures

LEGO Minifigures. Deze LEGO minifiguurtjes zijn ideaal voor de mensen die een nieuw poppertje willen maar geen hele nieuwe LEGO doos willen kopen. Met minifiguurtjes van de Batman movie, de Ninjago movie en zelfs de serie 17 is er enorm veel keus. Met steeds nieuwe minifiguurtjes die door LEGO uitkomen, kan jij ze allemaal sparen.

Ook zijn er losse exclusieve minifiguurtjes verkrijgbaar zoals vele poppertjes van de Simpsons, een haai en zelf een poppertje in een bananen pak. Al deze minifiguurtjes zijn verkrijgbaar bij

Spaar ze allemaal! Al deze Minifigures sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Minifigures sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.