LEGO Nexo Knights

LEGO Nexo Knights

LEGO Nexo Knights

LEGO Nexo Knights. Hier zijn ze de meest stoerste, sterkste en heldhaftigste ridders in heel de LEGO wereld. Zonder deze sets is je LEGO wereld niet compleet!  Vecht samen met Aaron, Clay, Axl, Lance en Macy tegen het kwaad. Met sets zoals de drie broers, de stenen kolos der ultieme vernietiging, de Heligoyle en de Rock climber. Het komt er op neer, dat je meer dan genoeg speel plezier met de sets hebt!

Al deze stoere Nexo Knights sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Nexo Knights sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.