LEGO Ninjago

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago. Van de serie tot de films, kortom geweldig! Dit is een van de meest populaire LEGO categorie bij Brick King! Met de Ninja’s Kai, Cole, Jay en Zane ben je niet te verslaan, deze ninja’s zijn de vechters van het goede. Vind alle 4 de gouden wapens (het zwaard der vuur, de nunchuck van bliksem, de zeis van aardbevingen en de shurikens van ijs. Vecht samen met de ninja’s met de gouden wapens tegen Garmadon. Jij bent de enige die kan bepalen hoe het af gaat lopen!

Al deze sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Ninjago sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.