LEGO Special Editions

LEGO Special Editions

LEGO Special Editions. Dit zijn LEGO sets die alleen op speciale edities verkrijgbaar zijn. Dit kunnen limited editions, gebaseerd op film thema en speciale edities zoals feestdagen. Een hele bekende LEGO set tijdens de kerst is bijvoorbeeld de: Holiday Countdown! Kijk dus tijdens speciale dagen/maanden op deze pagina, of volg ons op Facebook want daar laten we het ook weten wanneer zo’n set binnen komt! Dit zijn speciale sets, en u kunt ze hebben.

Al deze Special Editions sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen deze LEGO sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.