LEGO Star Wars Constraction

LEGO Star Wars Constraction

LEGO Star Wars Constraction. de Constractions zijn characters uit de Star Wars franchise alleen dan groter. Het lijkt ook veel op LEGO Technic maar dat is onze mening. Van deze Constractions zijn er bijvoorbeeld: Rey, Finn, Darth Vader, General Grievous, Poe Dameron en Kylo Ren maar ook nog vele meer. Ben jij benieuwd welke wij nog meer hebben of hoe ze eruit zien. Kom dan gauw naar jouw LEGO winkel Brick King.

Al deze sets die Nieuw zijn, zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen de nieuwste sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.