LEGO Star Wars

LEGO STAR WARS

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars. Beheers de force door te spelen met deze sets. Met de vele verschillende sets waar je mee kan spelen is nooit een eind aan te komen. Uren, dagen, zelfs weken speel plezier. Er zijn makkelijke sets, er zijn spannende sets en er zijn de enorme sets, er is voor iedereen wel een passende set. Dit betekent voor jou en je vrienden en wie dan ook.

Met legendarische sets zoals de First Order Star Destroyer, of een grote BB-8 robot en natuurlijk de bekendste van allemaal de Millennium Falcon van Han Solo! Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om al deze legendarische sets en onze gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Star Wars  sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.