LEGO Super Hero Girls

LEGO DC SUPER HERO GIRLS

LEGO DC Super Hero Girls

LEGO Super Hero Girls. Iedereen kan een super held zijn vrouw of man, jong of oud. Super hero Girls laat dit perfect zien, want die sets bestonden eerst niet. Versla het kwaad met Batgirl, Harley quinn, Lashina, Bumblebee, wonder woman, Super girl en poison Ivy. In totaal is dit dus een grote groep vol grote heldinnen. Er zijn aardig wat grote en kleine sets waarmee je enorm veel plezier kunt hebben.

Al deze Super Hero Girls sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Super Hero Girls sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.