LEGO Super Heroes

LEGO Super Heroes

LEGO Super Heroes

LEGO Super Heroes. Een held die speelt met helden, dat ben jij. Jij bepaalt hoe elk gevecht gaat met de super helden sets van LEGO. Er zijn personages van de Avangers, Guardains of the Galaxy, de Batman series, X-men, Spiderman, Green Lantern, Avangers Civel War, Superman, Justice League, Iron man en zelf Thor! Een hele lijst aan geweldige namen waarmee jij kan spelen. Wacht dus niet langer en kom een keertje kijken in winkel.

Al deze Marvel & DC film sets zijn allemaal verkrijgbaar bij ons. Kom eens een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Super Heroes  sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. We zien je snel.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.