LEGO Technic

LEGO Technic

LEGO Technic

LEGO Technic. Voor iedereen die van Technisch, een bouwuitdaging en van een geheel nieuw inzicht op LEGO houdt. Deze bouwwerken komen echt tot leven doordat ze gemotoriseerd worden. Maak dus een echt werkende graafmachine, of een rupsbandracer die je kan besturen net als een RC-car, of een robuust uitziende 6×6 sleep wagen voor ELK terrein die ook nog eens bestuurbaar is!

De mogelijkheden zijn oneindig, van Lego sets voor in de lucht, op het land en zelfs voor op het water. Van een echte Porsche 911 GT3 RS tot een enorme werkende tractor!

Al deze uitdagende Technic sets zijn verkrijgbaar bij ons! Kom eens een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Technic sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.