The LEGO Movie 2

Na het succes van The LEGO Movie is er nu een tweede versie! Alle sets zijn gebaseerd op de spannende gebeurtenissen uit de film. Zo is er de werkplaats van Emmet en Benny, ook kun je Emmet laten balanceren op zijn driewieler. Natuurlijk is  het droomhuis van Emmet en de feestbus beschikbaar in sets. Bovendien zijn koningin Wiedanook Watdanook, Unikitty, Ultrakitty en Benny’s ruimteteam in de sets te vinden. Naast alle mooie sets is het mogelijk om jouw eigen film te bouwen door middel van de Movie Maker set.

 

Al deze geweldige sets zijn natuurlijk verkrijgbaar hier bij de enige echte Brick King in Nieuwerkerk ad IJssel. Bestel ze online of kom ze in onze winkel halen.

 

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.