Trolls

LEGO Trolls is een heerlijke speelervaring voor het hele gezin. Speel jouw favoriete scenes uit de Trolls Wereldtour film na. Laat jouw Trolls losgaan op een zelfgemaakt concert en laat jouw eigen trollenband optreden!

De Trolls kunnen op talloze manieren worden aangekleed, zo is elke Trol uniek. Alle versieringen en kledingstukken zijn uiteraard gebaseerd op echte personages uit de film!  Ook voor de kleinere fans is er genoeg te beleven, er zijn namelijk 4+ sets beschikbaar, hoe leuk is dat.

In sommige sets zitten peervormige doosjes verstopt, hierin kun jij jouw Trolls bewaren en overal mee naartoe nemen. Er is zelfs ruimte om extra accessoires op te bergen en mee te nemen.

Al deze geweldige sets zijn natuurlijk verkrijgbaar hier bij de enige echte Brick King in Nieuwerkerk ad IJssel. Bestel ze online of kom ze in onze winkel halen.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.