in

Uitdagend speelgoed voor jongens

uitdagend speelgoed voor jongens

Daar zit je weer met je laptop op je schoot op zoek naar speelgoed voor je kinderen waar ze ook iets van kunnen opsteken. Toch eindig je snel weer op buitenlandse websites met die onbetaalbare verzendkosten. Stop maar Columbus, er komt een einde aan je zoektocht met Trendy Speelgoed.

De webshop Trendy Speelgoed werd geboren vanuit het ongeloof dat speelgoed dat verkrijgbaar was in het buitenland niet in Nederland aangeboden werd. Speelgoed dat kinderen uitdaagt om zelf bezig te zijn, na te denken, creatief of actief te zijn.

Goed voor je kinderen

Je hoeft niet langer op ontdekkingsreis te gaan om bijzonder speelgoed te vinden. De webshop Trendy Speelgoed biedt ruim 500 verschillende artikelen. Speelgoed dat niet zomaar in de gewone speelgoedwinkel ligt, maar aparte en unieke speeltjes. Op de website kun je ook leeftijdscategorieën aanvinken van 0 jaar tot 15 jaar (ouder kan ook!). Nu vraag je je waarschijnlijk af of je een vermogen kwijt bent. Nee! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, van 2 euro tot meer dan 200 euro.

Originele kado’s of grappige weggevertjes, je bent aan het juiste webshopadres. Op de site kun je een keuze maken naar welk speelgoed je op zoek bent. Wil je de creatieve geest van je kindje aanwakkeren, dan is de Animation Praxinoscope het aangewezen speelgoed. Maak je eigen tekenfilm of animatie: met de uitvinding van een praxinoscope in 1877 konden tekenfilms mooier, uitgebreider en gedetailleerder gemaakt worden. Verbaas je over hoe eenvoudig een plaatje tot leven kan komen.

In het laboratorium

Is je kind helemaal gek op ontdekken en experimenteren? Deze toekomstige Myth Buster zal het Enviro Battery Green Science experimentpakket geweldig vinden. De batterij gebruikt namelijk natuurlijke materialen zoals modder, citroenen en water om een lamp te laten branden of een klok te laten lopen.

Ongelofelijk wat je met deze natuurlijke materialen kunt doen! Bij de instructies kun je zelf allerlei ongewone batterijen maken.

 

Onderscheidend en actueel speelgoed

Trendy Speelgoed is de webwinkel als het gaat om onderscheidend en actueel speelgoed voor een mooie prijs. Woon je binnen Europa, dan wordt het pakketje aan de deur afgeleverd. Voor 17.00 uur bestellen, dan wordt de bestelling dezelfde werkdag nog verzonden.

Bonus: Is het een cadeau, dan wordt het pakketje ook nog voor je ingepakt in trendy cadeaupapier!

Waterspeelgoed

Speelgoed auto’s voor jongens