Vacature; winkelmedewerker

Vacature; winkelmedewerker

Voor onze winkel Brick King in Nieuwerkerk ad IJssel zijn wij op zoek naar een

Winkelmedewerker M/V

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor o.a. de klant adviseren bij aankopen, zorgen dat de winkel er representatief uitziet, het uitvoeren van kassawerkzaamheden en ondersteuning de website/ social media. Ook help je bij het organiseren van activiteiten in onze winkel.
Je werkt in ieder geval op de woensdag en/of  vrijdag. Af en toe werk je ook op de zaterdag en in de schoolvakanties vind je het niet erg om extra te werken. Deze functie is ook geschikt om naast jouw opleiding te doen (vanaf 17 jaar) en eventueel te combineren met onze vacature  voor begeleiding kinderfeestjes.

De functie-eisen zijn

  • Je bent minimaal 17 jaar.
  • Je beschikt minimaal over MBO denkniveau.
  • Je bent enthousiast over LEGO.
  • Je bent enthousiast, flexibel, klantgericht en gaat graag met kinderen om.
  • Je kunt goed zelfstandig werken.
  • Woonachtig in Nieuwerkerk of directe omgeving is gewenst.

Solliciteren

Zijn wij op zoek naar jou? Stuur jouw persoonlijke gegevens en motivatie naar info@brickking.nl. Zet hier ook even bij op welke dagen je beschikbaar bent en of je ook kinderfeestjes zou willen geven.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.