fbpx

Verjaardagsfeestje LEGO; de reviews

Verjaardagsfeestje LEGO; de reviews

Verjaardagsfeestje LEGO; gemiddeld drie keer per week is er een jarige die bij ons zijn feestje viert! Mensen komen echt overal vandaan en daar zijn wij stiekem best trots op. Ben jij benieuwd wat kinderen en ouders van ons verjaardagsfeestje vinden?

Enquete

De afgelopen maand hebben wij een enquete gehouden onder iedereen die het afgelopen half jaar zijn/ haar LEGO feestje bij ons heeft gevierd. De reacties zijn leuk om te lezen! Wij krijgen veel complimenten over de spelletjes die wij doen en ouders vinden het fijn dat LEGO bouwen niet het enige onderdeel is van het feest. Daarbij is het grappig om te horen dat iedereen onze LEGO zeep zo leuk vind, alle kinderen hebben het hier thuis ook nog steeds over. Wat de LEGO zeep is moet je natuurlijk zelf ontdekken bij ons in de winkel.

Wat ouders en kinderen vinden

In onze enquête vroegen wij wat ouders om een korte review; hier volgen er een aantal!

Anouk heeft een heel leuk feestje gehad. Het cakeje met chocolade LEGO poppetje was favoriet, maar ook de chipsbingo was heerlijk. Heel erg gelachen met ezeltje prik. Goede begeleiding. Aanrader!
~ groep 5

Afgelopen vrijdag het feestje van Bjarne gevierd bij de Brick King, wat een feest. Leuke activiteiten en spellen, Lego Bingo was veruit de favorieter, maar ook het bouwen en Lego prikje konden niet stuk. Persoonlijke betrokkenheid van het personeel en eigenaren met daarbij een hele bijzondere feest assistent van 6 jaar ☺
~ groep 4

Het Legofeestje was een groot succes. Alle kinderen waren enthousiast en de jarige al helemaal. En toen kreeg hij ook nog een cadeau!
~ groep 4

Mijn zoontje heeft met zijn vrienden erg genoten bij het feestje. Lego bouwen vonden ze helemaal leuk en ook de lego versie van ezeltje prikje viel in de smaak. Geen moment verveeld.
~ groep 3

Super leuk feestje met als topper de bingo waarbij ze chips op mochten eten. Ook het lego prikje was super leuk. Leuke winkel en leuke vriendelijke mensen.
~ groep 4

Super leuk en gezellig feestje gehad, volop eten en drinken.
~ groep 2

Super leuk feestje om te geven voor kinderen zowel jongen als meisjes. Met leuke bezigheden.
~ groep 4

Het was gewoon een erg leuk feestje. Kleinschalig, rustig en dat op de vrijdagmiddag met 7 jongetjes rond de 6, genoeg te doen maar niet overprikkelend. Helemaal prima. Ze kwamen met veel verhalen allemaal thuis.
~ groep 2

De kinderen hebben enorm genoten. Het bouwen, de bingo het door de winkel lopen! Ze vonden het geweldig.
~ groep 4

De kinderen vonden het een fantastisch feestje.
Als ouder was het ook prettig omdat je letterlijk wordt ontlast, zij nemen het feestje in eigen hand en nemen de kinderen “mee in het feestje”.
~ groep 3

De kinderen hebben genoten van een gezellig lego feestje met afwisselende lego activiteiten!
~ groep 1/2

Geslaagd feestje met leuke legobingo en lego prikje en legoquiz in de winkel.
~ groep 5

Pepijn en zijn vriendjes/vriendinnetjes hebben genoten van het feestje! Vooral “ezeltje prik” zorgde voor genoeg hilariteit!
~ groep 4

De kinderen hebben het superleuk gehad. Vooral de chippie-bingo en het lego-bouwen was erg leuk.
~ groep 3

De kinderen hebben super genoten van het feestje! Met Lego bouwen om deze vervolgens in de etalage te mogen zetten was het hoogtepunt van de middag!
~ groep 4

De kinderen hebben genoten van het feestje. De winkel vonden ze ook erg mooi om te zien. En met lego bouwen is altijd een feest. Een kind liet toen ze thuis was meteen haar lego diploma aan de hele buurt zien.
~ groep 1/2

De kids hebben genoten van een super leuk lego feestje. Afwisselend door de vele onderdelen. Het lego prikje met de ogen van Jay was wel een favoriet onderdeel!
~ groep 4

Verbeterpunten

Natuurlijk waren er ook wat verbeterpunten; zoals de ruimte in de feestkamer. Helaas kunnen wij de kamer niet groter maken, maar wij hebben hem pas wel iets anders ingedeeld. Hierdoor is de kamer nog gezelliger én wat ruimer geworden! Kom gerust een kijkje nemen.
Verder geven sommige ouders aan dat het feestje net wat te lang duurt voor kinderen van een jaar of 5. Onze ervaring is ook dat het feestje het leukste is voor kinderen rond de 6, al is het natuurlijk erg verschillend per kind. Daarom hebben wij besloten om de minimum leeftijd wel op 5 jaar te laten staan.