Fan van de maand

Wall of Fame

Jaaa..! Heb jij onze Wall of Fame al gezien?! Hier hangen heel veel foto’s van alle leuke en speciale momenten bij ons in de winkel. Momenten die wij al hebben gehad en wij hopen dat hier natuurlijk nog heel veel nieuwe momenten én foto’s bij komen!

Fan van de maand

Heb jij een foto van jezelf met iets van LEGO? Dat kan zijn van jou in onze winkel, met jouw mooiste LEGO bouwwerk, met jouw mooiste LEGO tekening of misschien wel iets heel anders.
Stuur deze foto is; misschien wordt je wel Fan van de Maand! Wij kiezen iedere maand namelijk een Fan van de Maand uit! Je krijgt dan een extra mooi plekje op onze Wall of Fame en een cadeaubon van €7,50! Leuk, want daar kun je dan weer een setje van kopen!

De spelregels

Wil jij Fan van de maand worden? Zorg dan dat wij jouw foto krijgen, dat kan via de mail of via onze Facebookpagina. Laat hierbij vooral weten waarom jij de Fan van de Maand zou moeten worden. Om mee te doen die je ouder dan 18 jaar te zijn; of heb je toestemming van jouw ouders nodig. Door het sturen van jouw foto voor Fan van de Maand, geef je toestemming om hem op de Wall of Fame te hangen.
Doe je mee?!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *