Webshop blijft open (UPDATE)

Het is geen makkelijke beslissing, maar wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen.
Voor jullie én onze veiligheid.
Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Op deze manieren zijn wij nog wel open! Zelfs op maandag, alleen zondags zijn wij gesloten.

Maak een afspraak voor prive shopping!

De afgelopen week hebben wij al wat klanten mogen ontvangen en prive shopping blijkt een succes! Hoe werkt het?
Je boekt een tijd, bijvoorbeeld zaterdag om 13.00. Deze tijd zijn wij alleen open voor jou en jouw gezin, voor ca. 20 minuten. Je kunt met maximaal 5 personen komen. Aan het begin van het bezoek vragen wij om jouw handen te desinfecteren, zelf dragen wij handschoentjes. Onze speeltafel is helaas tijdelijk gesloten en dit geldt ook voor onze minifiguurtafel.
Tijdens jullie bezoek houden wij natuurlijk de 1,,5 meter afstand en na afloop zullen wij alle contactpunten weer desinfecteren. Geen ideale situatie; maar zo kunnen wij jullie toch ontvangen in onze winkel!

Bestel online

dat is natuurlijk altijd erg makkelijk. Bij online bestellingen bieden wij verschillende mogelijkheden aan;

Maak een ophaalafspraak

Dit is eigenlijk ideaal voor iedereen. Je maakt online je keuze en betaalt ook online. Daarna spreken wij af hoe laat je de bestelling komt halen. Wij zorgen dat het allemaal klaar staat, zodat je de bestelling veilig en snel mee kunt nemen. Dan kun je dezelfde middag nog lekker LEGO bouwen! Er is hier geen minimum bestelbedrag voor, maar om ons de steunen kun je altijd een cadeaubon mee bestellen. Om aan iemand cadeau te geven of om zelf te gebruiken als de winkel open is. Je steunt ons hier enorm mee!

Wij bezorgen bij jou thuis

Woon je in de directe omgeving van onze winkel (straal van 8km), dan komen wij het ook graag bij je thuis bezorgen, vanaf €20,–! Bestel online en kies voor deze optie. Als je voor 14u besteld, dan brengen wij het dezelfde dag nog langs. Meestal is dit tussen 17.00- en 19.00u. Kom je niet aan de €20,–, bestel dan ook een cadeaubon mee. Om iemand mee te verrassen of om zelf te gebruiken als de winkel open is. Je steunt ons hier enorm mee!

Verzenden via DHL

Woon je verder weg bij ons; dan versturen wij het graag met DHL voor je. Meestal versturen wij het de volgende werkdag. Ook hier is het mogelijk om een cadeaubon mee te bestellen, om ons te steunen. Als verrassing voor iemand die zijn verjaardag niet kan vieren of omdat zij zo goed haar best doet met het thuiswerk. Of om zelf te gebruiken als de winkel open is. Je steunt ons hier enorm mee!
Heb je vragen? Stel ze per email of via Messenger!
Bedankt voor jullie begrip en heel veel sterkte de komende tijd. Zorg goed voor elkaar!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.