LEGO winkel Nieuwerkerk

Informatie over onze winkel

Winkel Nieuwerkerk

Welkom in onze winkel met alleen maar LEGO. Op 8 oktober 2016 was het eindelijk zover: de opening van Brick King. Wij zijn de LEGO specialist in Nieuwerkerk ad IJssel. Sinds de opening hebben veel klanten, van heel jong tot heel oud, ons al gevonden. Hier zijn wij natuurlijk super blij mee!
Let op: door Corona is het winkelen anders dan anders. Lees hier naar de Corona maatregelen die wij nemen en de mogelijkheden van Click & Collect.

Onze winkel in het kort

  • Mooie winkel van ruim 100m2
  • Heel veel LEGO, tegen scherpe prijzen
  • Lekker bouwen aan de luxe tafel met heel veel LEGO
  • Leuke activiteiten in de vakantie
  • Kinderfeestjes en verhuur van LEGO
  • Gratis parkeren, voor de deur

Mooie winkel

Natuurlijk zijn wij heel erg trots op onze winkel, maar ook van onze klanten krijgen wij veel complimenten over onze ruim opgezette winkel met alleen maar LEGO! Gemiddeld eens in de 8 weken wisselen de etalages, zo is er altijd genoeg te zien!

Activiteiten in de winkel

In de winkel worden verder regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals demonstraties en workshops. Ook kunnen kinderen hun LEGO kinderfeestje vieren. Deze feestjes worden heel erg goed gewaardeerd! Tijdens de kinderfeestjes worden er leuke LEGO spelletjes gedaan en wordt er veel gebouwd, want daar gaat het natuurlijk om!

 

Luxe tafel met heel veel LEGO

In de winkel hebben wij een speeltafel waar kinderen heerlijk aan kunnen spelen! Ook kunnen kinderen een speurtocht doen, waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Gratis parkeren, voor de deur

En niet te vergeten: bij ons is het gratis parkeren voor de deur! Ideaal als je snel een cadeautje nodig hebt of je handen vol hebt met alle grote LEGO dozen.

Heel veel LEGO, tegen scherpe prijzen

In principe hebben wij het gehele assortiment in de winkel; mits voorradig. Gemiddeld zitten wij 10% tot 13% onder de LEGO adviesprijs, vandaar onze scherpe prijzen. Deze prijzen gelden heel het jaar door, niet alleen met de feestmaanden. Ter vergelijking: veel grote speelgoedwinkel hanteren standaard de LEGO adviesprijs.

Kinderfeestje

Normaal gesproken is het ook mogelijk om jouw kinderfeestjes met LEGO bouwsteentjes bij ons in de de feestkamer te vieren. Ivm corona kan dit op dit moment niet. Wel kun je LEGO huren waarmee je eenzelfde feestje thuis kunt vieren! Tijdens de feestjes worden er spelletjes met het LEGO thema gedaan en uiteraard veel met LEGO gebouwd. De feestjes zijn een groot succes.

Meningen van onze klanten

Ben je benieuwd wat onze klanten van ons én onze winkel vinden? Neem snel een kijkje bij een aantal reviews en recensies over onze winkel. Het is fijn om te lezen wat de ervaringen met Brick King zijn. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel!