LEGO winkel Nieuwerkerk

Informatie over onze winkel

Winkel Nieuwerkerk

Onze winkel met alleen maar LEGO; 8 oktober 2016 was het eindelijk zover; de opening van Brick King. Wij zijn de LEGO specialist in Nieuwerkerk ad IJssel. Sindsdien hebben vele klanten, van heel jong tot heel oud, ons al gevonden. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Onze winkel in het kort

  • Mooie winkel van ruim 100m2
  • Heel veel LEGO, tegen scherpe prijzen
  • Lekker bouwen aan de luxe tafel met heel veel LEGO
  • Leuke activiteiten in de vakantie
  • Kinderfeestjes en verhuur van LEGO
  • Gratis parkeren, voor de deur

Mooie winkel

Natuurlijk zijn wij heel erg trots op onze winkel; maar ook van onze klanten krijgen wij veel complimenten over onze ruim opgezette winkel met alleen maar LEGO! Gemiddeld eens in de 8 weken wisselen de etalages; er is altijd genoeg te zien!

Activiteiten in de winkel

In de winkel worden verder regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals demonstraties en workshops. Ook kunnen kinderen hun LEGO kinderfeestje vieren; iets wat al een groot succes is! Tijdens de kinderfeestjes worden er leuke LEGO spelletjes gedaan en natuurlijk wordt er ook veel gebouwd. Want daar gaat het natuurlijk om!

 

Luxe tafel met heel veel LEGO

In de winkel hebben wij een speeltafel; waar kinderen heerlijk aan kunnen spelen! Ook kunnen kinderen een speurtocht doen, waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Gratis parkeren, voor de deur

En niet te vergeten; bij ons is het gratis parkeren en vaak ook gewoon voor de deur! Ideaal als je snel een cadeautje nodig hebt of je handen vol hebt aan alle grote LEGO dozen.

Heel veel LEGO, tegen scherpe prijzen

In principe hebben wij het gehele assortiment in de winkel; mits voorradig.  Gemiddeld zitten wij 10% tot 13% onder de LEGO adviesprijs, vandaar onze scherpe prijzen. En dit heel het jaar door, niet alleen met de feestmaanden. Ter vergelijking; veel grote speelgoedwinkel hanteren standaard de LEGO adviesprijs.

Kinderfeestje

Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag geven wij kinderfeestjes met LEGO bouwsteentjes bij ons in de de feestkamer. Tijdens de feestjes worden er spelletjes met het LEGO thema gedaan en uiteraard veel met LEGO gebouwd. De feestjes zijn een groot succes.

Meningen van onze klanten

Ben je benieuwd wat onze klanten van ons én onze winkel vinden? Neem snel een kijkje bij een aantal reviews en recensies over onze winkel. Het is fijn om te lezen wat de ervaringen met Brick King | Jouw LEGO specialist zijn. En kom gezellig kennis met ons maken!