Winnaars Ouder-Kind Bouwwedstrijd

PERSBERICHT: Thomas wint de Ouder-Kind Bouwwedstrijd met zijn vader

Afgelopen zaterdag 27 oktober was er een speciale dag bouwwedstrijd, speciaal voor ouders en kinderen. Brick King LEGO winkel besloot deze wedstrijd te organiseren omdat zij merken hoe fijn kinderen het vinden met LEGO te bouwen met papa en/of mama, én ook andersom. Want laten wij eerlijk zijn papa’s en mama’s; soms koop je natuurlijk ook gewoon een setje LEGO omdat je het zelf ook wel heel leuk vindt.

Taakverdeling

De eerste deelnemers stonden om 11.00u al gelijk klaar en de gedurende de hele dag waren er deelnemers die de cadeaubon van €20,– wilden winnen. De taakverdeling was per duo verschillend. Zo mochten sommige ouders vooral naar blokjes zoeken, terwijl andere ouders zelf weer de leiding namen.

Sinterklaasfeest voor het goede doel

Deelname aan de bouwwedstrijd was gratis, maar er stond wel een donatiepot voor Cupcakes voor Kids. Zij zamelen cadeaus in voor kinderen waarvan ouders zelf geen sinterklaasfeest kunnen betalen en alle beetjes helpen. De donatiepot blijft nog tot 20 november staan, waarna wij hopelijk een mooi bedrag kunnen geven.

De winnaars

De winnaars van deze bijzondere bouwwedstrijd werden de 7 jarige Thomas en zijn papa. Zij maakten een mooi kasteel met Ninjago als inspiratie. Iets wat volgens de jury goed gelukt is. De cadeaubon van €20,– werd gelijk gebruikt; zodat er weer heerlijk gebouwd kon worden door Thomas en zijn vader!
=========================================================================
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine van der Haven (0180769310 of info@brickking.nl)
  
Klik op de afbeelding voor de hoge resolutie.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.