in

Zomerspeelgoed

Zomerspeelgoed; het is weer de tijd van het jaar! Sinds een aantal dagen laat de zon zich eindelijk zien: voor veel Nederlanders dé reden om lekker dagjes vrij te nemen en naar het strand te gaan, of op vakantie natuurlijk. Hieronder vind je de vijf belangrijkste dingen voor het ultieme zomergevoel.

Zwembad

Dit zwembad is groot genoeg voor een stel kinderen en volwassenen. Het is snel opgezet, want je hoeft alleen de bovenste rand op te blazen. Daarna gaat het vanzelf rechtop staan als je het vult met water.

Kegelspel

Lekker kunnen buitenspelen is misschien wel het fijnste van de zomer en de vakantie. En leuk speelgoed hoort daar natuurlijk bij. Je kinderen en hun vriendjes zullen zich urenlang vermaken met dit mooie kegelspel.

Zelfgemaakt ijs

In dertig minuten genieten van heerlijk luchtig, romig en zelfgemaakt ijs? Koop dan nu snel de Magimix IJsmachine. Hiermee maak je in een handomdraai de heerlijkste ijsjes voor jezelf en de kids. Je moet er wel wat voor over hebben (en dan bedoel ik geld :)), maar wat een geweldige ijsmachine!

 

Speelgoed cadeau

Speelgoed cadeau; waar verras jij ze mee?

Duurzaam speelgoed