LEGO huren

Bij ons kun je heel makkelijk bouwsteentjes huren voor alle gelegenheden.

LEGO huren

Let op: alleen op te halen in Nieuwerkerk ad IJssel!
Ben je op zoek naar extra LEGO tijdens een familiedag, reünie of andere leuke bijeenkomst?
Of misschien wil je een LEGO week organiseren op een school, BSO of NSO.  Bij ons kun je heel makkelijk LEGO bouwsteentjes huren.

Hoe werkt het?

Wij bieden veel verschillende LEGO boxen aan om aan iedere wens te kunnen voldoen. Zo kun je een LEGO box huren met standaard LEGO. In onze LEGO box zit voldoende LEGO voor 8 à 10 personen. Dit is gemengde LEGO, dus niet van een specifiek thema. Met onze grote bouwblokken kan iedereen heerlijk bouwen. Voor de kleinste kinderen hebben wij een LEGO DUPLO box, leuk als er ook kleine kinderen op het feestje zijn. Voor de meiden hebben wij een meisjesbox met daarin LEGO Friends en andere meisjes LEGO.

Extra’s huren

Om het feest compleet te maken hebben wij ook extra’s die je erbij kun huren. Bouwplaten zijn hier een voorbeeld van. Ook hebben wij spelletjes in de thema’s City, Friends en Ninjago; leuk om tijdens het kinderfeestje te doen. Om het helemaal af te maken kun je een goodiebag bij ons kopen. Hier zitten wat leuke extra’s in om mee te geven aan het einde van het feestje.

Wat wij hebben

STANDAARD BOX

€17,50 per 3 dagen

ca. 12 kilo gemengd
Borg €50,-

Reserveren Meer info

GROTE BLOKKEN

€22,50 per dag (actie)

100 grote bouwblokken
Borg €50,-

Reserveren Meer info

DUPLO BOX

duplo huren

€21,50 per 3 dagen

ca. 12 kilo Lego
Borg €50,-

Reserveren Meer info

MEISJES BOX

meisjes lego

€21,50 per 3 dagen

ca. 12 kilo Duplo
Borg €50,-

Reserveren Meer info

Extra’s

Bouwplaten

Voor extra veel bouwplezier kun je er voor kiezen ook bouwplaten mee te huren. Je krijgt dan 10 bouwplaten, 5 groene en 5 blauwe bouwplaten.
€5,- per 3 dagen
Meer info

Ninjago spellen

Het feest wordt pas echt compleet met onze spellen. Als je kiest voor de Ninjago versie dan ontvang je, Ninjago versie van LEGO prikje, de Bingo en het spellenboekje waarin nog wat spellen worden uitgelegd.
€5,- per 3 dagen

City spellen

Het feest wordt pas echt compleet met onze spellen. Als je kiest voor de City versie dan ontvang je, City versie van LEGO prikje, de Bingo en het spellenboekje waarin nog wat spellen worden uitgelegd.
€5,- per 3 dagen

Friends spellen

Het feest wordt pas echt compleet met onze spellen. Als je kiest voor de Friends versie dan ontvang je, Friends versie van LEGO prikje, de Bingo en het spellenboekje waarin nog wat spellen worden uitgelegd.
€5,- per 3 dagen

Goodiebag

Een verrassingstasje als aandenken aan het feestje. In een LEGO tasje met ballon, poster, diploma, kleurplaat en iets wisselends
€1,55 per stuk