Web Analytics Made Easy - Statcounter

4+ LEGO is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 7 jaar. De setjes bevatten wat grovere onderdelen dan reguliere LEGO sets, maar ze minder groot dan de Duplo serie. Het is dus zeker geen Duplo! Onder deze reeks zijn diverse kleine gebouwen en voertuigen te vinden die garant staan voor uren lang speel- en bouw plezier! De sets zijn gebaseerd op populaire LEGO thema’s als LEGO City Brandweer en Politie. Daarnaast komen LEGO Super Heroes Spiderman, Batman, de Ninjago ninja’s en LEGO Friends voorbij in het assortiment. Nu heel populair; Toy Story LEGO! Een perfecte combinatie voor kinderen van deze leeftijd.

Voorheen hadden de 4+ sets een eigen LEGO Thema genaamd LEGO Juniors. Later is ervoor gekozen om de 4+ sets bij de passende LEGO categorie onder te brengen. Een LEGO 4+ set van City vind je dus in de categorie LEGO City. Je herkent de sets aan het rode 4+ logo op de doos. Daarnaast kaarten wij iedere 4+ set extra aan op de site.

De LEGO 4+ sets zijn te combineren met andere LEGO sets. Sterker nog, het is voor kinderen lastig om een 4+ set van een reguliere LEGO set te onderscheiden. De grovere onderdelen dienen namelijk als fundament voor de bouw van de set en zijn vaak niet terug te zien in het eindresultaat. LEGO 4+ is dus ideaal voor de Duplo bouwer die klaar is voor een stap vooruit, maar de reguliere LEGO sets nog erg lastig vind.