LEGO Polybags

LEGO Polybags

LEGO Polybags. Dit zijn zakjes met LEGO erin, het zijn geen enorme sets maar wel kleine leuke setjes. Elke er zijn zakjes in meerdere categorieën van LEGO zoals: City, Friends, Ninjago, Creator, Nexo Knights en Duplo. Er is dus aardig wat keus om te beslissen. Leuke voorbeelden van de setjes die erin zitten zijn bijvoorbeeld: een Ninjago Piraten vliegtuig, een Knight Cycle van Nexo Knights er is nog best wel wat keus. Dus wacht niet langer want op is natuurlijk OP.

Al deze setjes zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen deze LEGO sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.