in

LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160

Audi RS Q e-tron - 42160

Zijn jouw kinderen dol op de snelheid en het avontuur van rallyauto’s? En jij, of je partner stiekem misschien nog wel mee? Verras ze dan; met de LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160. Lekker bouwen, samen of alleen!

Ontdek het ontwerp

Deze set is niet zomaar een speelgoed. Het is een gedetailleerde replica van de echte elektrische auto die Audi heeft ontworpen om de uitdagende woestijnomstandigheden van de Dakar-rally te weerstaan. Elk van de vier wielen heeft een onafhankelijke vering, net zoals de echte auto. Bovendien bevat dit model een nieuw Technic wielelement dat speciaal voor deze set is ontworpen, waardoor het nog realistischer wordt.

Laat de auto in actie zien

Dankzij de CONTROL+ app kunnen kinderen hun rallyauto echt besturen en zelfs vooruit en achteruit laten rijden. De app maakt het besturen niet alleen leuk maar ook interactief en boeiend.
De LEGO® CONTROL+ app is een geavanceerde mobiele applicatie die is ontwikkeld door LEGO om een nieuwe dimensie toe te voegen aan hun bouwsets, zoals ook deze Technic Audi RS Q e-tron. De app maakt het mogelijk om bepaalde LEGO-modellen via een smartphone of tablet te besturen.

Leer door te bouwen

LEGO Technic, of Technisch LEGO zoals het ook vaak wordt genoemd in Nederland, staat bekend om het bieden van realistische details die jonge bouwers helpen techniek te begrijpen. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen inzoomen, modellen draaien en hun voortgang bijhouden. Het is een speelse, leerzame manier om kennis te maken met techniek en bouwvaardigheden te ontwikkelen.

Over de Technic Audi RS Q e-tron 42160

  • Perfect voor kinderen vanaf 10 jaar die van rallyauto’s houden. En met kinderen bedoelen wij eigenlijk iedereen van 10+, want dit is ook een hele leuke LEGO voor volwassenen.
  • Bestuur je eigen rallyauto met de intuïtieve CONTROL+ app, waar wij je al meer over vertelden.
  • Elk aspect van dit model weerspiegelt het echte Audi RS Q e-tron rallyauto-ontwerp.
  • Het 4-Wielophanging is een realistische toevoeging die zorgt voor een authentieke rallyervaring.
  • Het model is ongeveer 15 cm hoog, 37 cm lang en 19 cm breed. Prima om mee te spelen, maar je kunt hem ook mooi op een display zetten.
  • Vergeet niet; LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge normen, zowel in kwaliteit als in veiligheid.

Wie verras jij met deze LEGO Audi

Of je nu een geschenk zoekt voor een autoliefhebber of je kinderen een leuke en educatieve ervaring wilt bieden, de LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160 set is een uitstekende keuze. Het verbindt speelplezier met leren en zorgt voor uren bouwplezier. Dompel jezelf onder in de wereld van techniek met deze opwindende set en beleef het avontuur van rallyrijden op een hele nieuwe manier!

LEGO-sets geïnspireerd op videogames

LEGO-sets geïnspireerd op videogames

lego mee op reis

LEGO meenemen op vakantie