fbpx

LEGO huizen

LEGO huizen

LEGO huizen; wij zijn helemaal gek van LEGO huizen! Van bijna elk thema is er wel een huis! Dus voor iedereen zit er wel een geweldige LEGO huis bij. Lees snel verder en ontdek welke huizen er zijn.

LEGO Huizen

Van LEGO Friends tot LEGO Expert huizen, LEGO heeft het allemaal!

LEGO Friends Stephanie’s huis

In het huis van Stephanie valt van alles te beleven. Zo houd Stephanie er van bakken! Kun jij haar helpen een taart te bakken voor haar vriendinnen? Haar vader James is de woonkamer aan het stofzuigen en gaat daarna iets te eten maken voor Chili, het jonge konijntje. Als de taart klaar is, kan ze even uitrusten op de schommelbank op de veranda tot haar vriendinnen langskomen.

LEGO Friends Mia’s boomhuis

Dit LEGO Friends Mia’s boomhut bouwspeelgoed heeft heel wat leuke functies en details voor uren speelplezier voor Mia, haar broer en alle vriendinnen die op bezoek komen. Er is een opvouwbare ladder, een klauternet en een tokkelbaan om de tweede verdieping te kunnen bereiken en verlaten, plus een waterpistool, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een bordspel, een pizza, sportuitrusting, Mia’s skateboard en nog veel meer binnenin. Inclusief 2 minipoppetjes en 2 dierenfiguren.

LEGO Friends Vriendschapshuis

Het LEGO Friends Vriendschapshuis is de ultieme uitvalsbasis voor speciale momenten voor de vriendinnen van Heartlake City, of het nu gaat om avonturen beleven of om heerlijk relaxen. Dit populaire kinderspeelgoed bestaat uit een keuken, een woonkamer met knutseltafel, een slaapkamer met dubbelzijdig tv-scherm, een terras met luidsprekers, een barbecue, een jacuzzi, een sapbar en een uitkijktoren op het dak.

LEGO Creator Modern huis

Dit moderne 3 in 1 huis is perfect voor de LEGO huizen liefhebbers. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met zitbank en leunstoel. Spring je suf op de trampoline in de tuin, laat het lieve hondje uit of maak een rit in de elektrische auto. Je kunt dit moderne LEGO Creator huis zelfs ombouwen tot een huis aan het meer of een huis met tuin.

LEGO Creator Modulair Skatehuis

Ontwerp en bouw je droomlocatie met de 3-in-1 set Modulair skatehuis met een gedetailleerd interieur met radio, tv en bank, plus een grote skatebaan buiten, stangen, een klimwand en een basketbalring. Je kunt ook een ritje maken op de scooter of ontdekken of graffiti spuiten iets voor je is.

Je kunt de bouwbare modules naar wens combineren en bijvoorbeeld de deur, het raam en andere modulaire onderdelen omwisselen. Met het LEGO Creator modulaire systeem maak je het skatehuis precies volgens jouw wensen. Dit 3-in-1 bouwspeelgoed kan worden omgebouwd tot een speelhal met spelmachines en een hoekcafé of een skatepark met een spannende skatebaan. Inclusief 2 minifiguren die klaar zijn voor plezier en avontuur

LEGO Duplo Mickey & Friends Strandhuis

Klaar om naar het strand te gaan? Mickey en zijn vrienden in ieder geval wel! Donald Duck zit al klaar in de speedboot en Goofy hangt er achter op de Wakeboard. Intussen maakt Mickey vanaf het terras van zijn strandhuis foto’s van het mooie strand. Kleine Disney fans amuseren zich kostelijk met het bouwen en verbouwen van dit model met zijn grappige vakantie-thema voor uren rollenspel-plezier.

Modulaire huizen

Bezoek alle Modulaire Gebouwen en ontdek een bruisende wereld van tijdloze charme. Liefdevol ontworpen met prachtige kenmerken, verbluffende details en vol persoonlijkheid. Ontdek het verhaal achter elk model, ontmoet de plaatselijke bewoners en blijf er een tijdje. Met het gebouwenset kan je van alles op het plein beleven. De bakker serveert heerlijke cupcakes voor zijn klanten en legt de laatste hand aan een prachtige bruidstaart, de bloemist schikt boeketten en de fotograaf maakt een portret van een moeder en haar schattige baby.

Er is dus genoeg te beleven met de LEGO huizen! Voor welk huis ga jij? PS; voor meer huizen, kijk op onze webshop daar vind je nog meer te gekke LEGO Huizen. Veel plezier in jouw LEGO huis!

Add your comment