LEGO huizen

LEGO huizen

LEGO huizen; wij zijn helemaal gek van LEGO huizen! Van bijna elk thema is er wel een huis! Dus voor iedereen zit er wel een geweldige LEGO huis bij. Lees snel verder en ontdek welke huizen er zijn.

LEGO Huizen

Van LEGO Friends tot LEGO Expert huizen, LEGO heeft het allemaal!

LEGO Friends Stephanie’s huis

In het huis van Stephanie valt van alles te beleven. Zo houd Stephanie er van bakken! Kun jij haar helpen een taart te bakken voor haar vriendinnen? Haar vader James is de woonkamer aan het stofzuigen en gaat daarna iets te eten maken voor Chili, het jonge konijntje. Als de taart klaar is, kan ze even uitrusten op de schommelbank op de veranda tot haar vriendinnen langskomen.

LEGO Creator Modern huis

Dit moderne 3 in 1 huis is perfect voor de LEGO huizen liefhebbers. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met zitbank en leunstoel. Spring je suf op de trampoline in de tuin, laat het lieve hondje uit of maak een rit in de elektrische auto. Je kunt dit moderne LEGO Creator huis zelfs ombouwen tot een huis aan het meer of een huis met tuin.

Modulaire huizen

Bezoek alle Modulaire Gebouwen en ontdek een bruisende wereld van tijdloze charme. Liefdevol ontworpen met prachtige kenmerken, verbluffende details en vol persoonlijkheid. Ontdek het verhaal achter elk model, ontmoet de plaatselijke bewoners en blijf er een tijdje. Met het gebouwenset kan je van alles op het plein beleven. De bakker serveert heerlijke cupcakes voor zijn klanten en legt de laatste hand aan een prachtige bruidstaart, de bloemist schikt boeketten en de fotograaf maakt een portret van een moeder en haar schattige baby.

Er is dus genoeg te beleven met de LEGO huizen! Voor welk huis ga jij? PS; voor meer huizen, kijk op onze webshop daar vind je nog meer te gekke LEGO Huizen. Veel plezier in jouw LEGO huis!

Add your comment

X