in

LEGO huizen

LEGO huizen; wij zijn helemaal gek van LEGO huizen! Van bijna elk thema is er wel een huis! Dus voor iedereen zit er wel een geweldige LEGO huis bij. Lees snel verder en ontdek welke huizen er zijn.

LEGO Huizen

Van LEGO Friends tot LEGO Expert huizen, LEGO heeft het allemaal!

LEGO Friends Stephanie’s huis

In het huis van Stephanie (41398) valt van alles te beleven. Stephanie’s huis twee verdiepingen: een slaapkamer, badkamer, keuken en eetkamer. In de tuin vermaakt Stephanie zich met de schommel en de fiets! Stephanie’s huis is een geweldig cadeau voor kinderen die graag gezinnetje spelen.

LEGO Friends Strandhuis

Tijd om achterover te leunen en even te ontspannen in het LEGO® Friends Strandhuis (41428). Ga samen met Mia en Andrea op een supercoole zomervakantie. Spring van de steiger in Mia’s waterfiets. Fiets terug naar het strand waar Andrea een lekkere snack voor je maakt. Ontdek de coole slaapkamer van de meiden waar je een oude schatkaart kunt ontdekken. En wanneer de zon in de zee zakt, klap je het dak omhoog voor Andrea’s draaitafel.

LEGO Friends Mia’s Huis

Ga op bezoek bij Mia en haar familie in hun mooie LEGO® Friends huis in het bos (41369). Help LEGO Friends Mia voor haar paard Metzie te zorgen en zadel haar op om een ritje te gaan maken. Vergeet niet wat wortels voor het konijn mee te nemen! Binnen maakt vader Angus een paar smoothies klaar in de keuken terwijl moeder Ann de tafel dekt voor een lunch samen met het hele gezin. Later help je Mia om haar rolschaatsen aan te trekken en wat trucs te doen, terwijl haar moeder foto’s maakt met de camera. Na al die frisse boslucht wil Mia graag even een dutje doen. Help haar de coole klimmuur op te klauteren naar haar kamer, waar ze in haar stapelbed lekker kan ontspannen.

LEGO Duplo Modulair speelhuis

Dit open en toegankelijke poppenhuis (10929) is perfect om samen mee te spelen. Leer peuters alles over alledaagse gebeurtenissen zoals koken, eten en naar bed gaan. Dankzij de vele herkenbare details plus figuren van een moeder, vader en kind, een hond en een teddybeer delen jullie samen veel magische momenten. Voor nog meer plezier kan het huis worden omgebouwd tot een torenhuis, en vervolgens tot een woonhuis!

LEGO Harry Potter Ligusterlaan 4

Voor de iets oudere kinderen is er het huis van Harry Potter (75968). Stap binnen in Ligusterlaan 4, het huis van de familie Duffeling, en ontdek een heleboel magische dingen! Bekijk de bezemkast onder de trap waar Harry Potter slaapt, draai aan de knop om te zien hoe de brieven van Zweinstein door de schoorsteen naar binnen vliegen en maak kennis met Dobby in Harry’s slaapkamer boven. Help Harry samen met Ron te ontsnappen in de vliegende Ford Anglia wanneer Dirk, tante Petunia en oom Herman een einde proberen te maken aan alle chaos.

LEGO Harry Potter Hagrid’s Huisje

Of misschien gaat de voorkeur naar Hagrid’s Huisje uit de Harry Potter films. Bescherm de hippogrief Scheurbek tegen de Minister van Toverkunst en de gemene Beul! Deze coole Harry Potter en de Gevangene van Azkaban LEGO® speelset neemt je samen met Harry, Ron Wemel en Hermelien Griffel mee naar Hagrids huisje, dat vol staat met de spulletjes van Hagrid en waar het haardvuur gezellig brandt. Verstop je tussen de pompoenen van Hagrid als de minister arriveert, maak vervolgens de ketting van Scheurbek los en breng hem in veiligheid. Maar kijk uit: de Beul is vastbesloten zijn bijl te gebruiken!

LEGO Classic Stenen en Huizen

Laat beginnende bouwers kennismaken met fantasierijk bouwen. Kinderen kunnen deze leuke mix van LEGO® stenen en onderdelen veranderen in 6 coole woningen – en dat is nog maar het begin! In de LEGO® Classic Stenen en huizen set zitten stenen voor het bouwen van een groot huis, een felgekleurde vuurtoren, een ijzig witte iglo, een stevig kasteel, een klein huisje, een windmolen met draaiende wieken… en alle andere droomhuizen die kinderen kunnen verzinnen!
Er is dus genoeg te beleven met de LEGO huizen! Voor welk huis ga jij? PS; voor meer huizen, kijk op onze webshop daar vind je nog meer te gekke LEGO Huizen. Veel plezier in jouw LEGO huis!

Minion LEGO

LEGO Bell Boeing V-22 Osprey 42113