in

Minion LEGO

Leerzaam speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, en Lego heeft zich hierin bewezen. Al decennia lang ontwikkeling van blokjes en thema’s wat meer doet als de fantasie van het kind prikkelen; het is lerend spelen.

Minion LEGO

Natuurlijk ken je de Minions al, leuke figuren die verblijven in een schuilplaats en van daaruit allerlei avonturen beleven. Wist je dat er nu ook Minion LEGO is? Avonturen door jouw kind verzonnen in het zelfgemaakte bouwwerk. Terwijl er buiten een verregende zomervakantie is, of door verplicht verblijf binnenshuis door quarantaine, is het moeilijk om een kind bezig te houden. Maar met Minions zal dat geen probleem zijn; van daarmee spelen krijgt het kind nooit genoeg. Het kind zal het bouwwerk weer verbouwen, en dat nieuwe bouwwerk zal weer uitdagen en leiden tot nieuwe avonturen van de Minions figuren. Het zal het kind boeien, en dat is zo leuk met kinderen, dat zij zelf niet inzien dat hun ontwikkeling met sprongen vooruit gaat.

Meer opties

Voor de iets grotere kinderen is er de gratis Lego Life app wat veel handige en praktische tools biedt om nog meer te maken. Als de kinderen nog te klein zijn om zelf met de smartphone of tablet om te gaan, is het als ouder hartstikke leuk om met de interactieve handleiding, de instructions PLUS, te helpen. Uiteindelijk zijn de mogelijkheden om de Minions figuren te verbouwen in de ogen van een kind toch oneindig, dus voordat je het weet, leer je als ouder van het kind.

Over de Minions

Het begon allemaal met de film Despicable Me met Gru een paar jaar geleden. Die grappige gele ja, wat zijn het, beestjes, poppetjes? Ze hebben elk een eigen karakter en ze zijn gewoon grappig! Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden ze leuk. De een is ondeugend, de ander is voorzichtig. Ook kunnen deze wezens erg onhandig zijn. Je ziet ze overal op tv, shirts, tijdschriften en natuurlijk als speelgoed. Kortom, de Minions werden erg populair. Iedereen kent ze en logisch dat er nu ook LEGO van deze gele figuurtjes is.

Play & Go

Review Play & Go

LEGO huizen