in

Win een Ninjago vriendenboekje

Tijdens het opruimen kwamen we een echte schat tegen: een aantal leuke LEGO boeken, waaronder een fantastisch vriendenboekje van Ninjago! En het beste nieuws? Jij kunt dit unieke boekje nu winnen via brickking.nl!

Zo doe je mee

Het enige wat je hoeft te doen, is een paar vragen beantwoorden. Het is heel eenvoudig en binnen een paar minuten gedaan. Grijp deze kans om een stukje LEGO-geschiedenis aan je collectie toe te voegen en laat jouw LEGO-passie stralen.

Doe snel mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van dit bijzondere LEGO vriendenboekje. Zorg dat je in ieder geval het juiste mailadres invoert; anders hebben wij jouw gegevens niet!

Het Ninjago Vriendenboekje

Een LEGO Ninjago vriendenboekje is ontzettend leuk om verschillende redenen. Voor fans van de LEGO Ninjago-serie is dit vriendenboekje een droom die uitkomt. Het zit boordevol afbeeldingen en thema’s van je favoriete Ninjago-karakters, zoals Kai, Jay, en Lloyd. Daarnaast biedt het boekje een leuke manier om persoonlijke herinneringen te bewaren.
Je vrienden kunnen hun naam, favoriete Ninjago-karakter en andere leuke weetjes invullen, waardoor je een unieke verzameling krijgt van hun verhalen en voorkeuren. Het boekje heeft vaak ruimte voor tekeningen en creatieve invullingen, waardoor jij en je vrienden je artistieke kant kunnen laten zien. Dit maakt het invullen van het boekje extra leuk en interactief.

Verder kun je genieten van prachtige, exclusieve illustraties van de Ninjago-wereld die je nergens anders vindt. Deze illustraties maken het boekje niet alleen leuk om in te vullen, maar ook om keer op keer door te bladeren. Een Ninjago vriendenboekje is niet alleen een leuk tijdverdrijf, maar ook een waardevol verzamelobject voor echte fans. Het is een unieke manier om je passie voor Ninjago te delen met je vrienden en te bewaren voor later. Kortom, een LEGO Ninjago vriendenboekje combineert plezier, creativiteit en vriendschap in één geweldig boekje!

Verhalen uit de LEGO winkel

Nee, geen 16+ set en andere grappige verhalen uit de winkel