in

Bijzondere LEGO minifiguurtjes

LEGO poppetjes, minifiguurtjes zoals ze officieel heten zijn ontzettend populair! Wij krijgen altijd veel vragen van mensen die hun eigen figuurtje zelf willen samen stellen, natuurlijk lijkend op zichzelf of iemand anders van het gezin.

Het gezin in LEGO

Zou dat niet leuk zijn; een eigen minifiguur van jezelf? Zoals de Legomasters ook hebben. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met jouw eigen minifiguurtjes, maar er zijn ook mensen die zich hierin hebben gespecialiseerd. Zie bijvoorbeeld deze leuke LEGO familie. Dit leuke schilderij met LEGO poppetjes is trouwens ook een leuke optie. Een eigen minifiguurtje samenstellen, dat kan bijvoorbeeld hier.

Minifigures.com

Deze website wil ik jullie niet onthouden; Minifigures.com. Dit is een mooie website met heel veel LEGO poppetjes! Netjes gesorteerd op rubriek. Zo hebben ze bijvoorbeeld een minifiguur van Michael Jackson, The King en The Queen of Rock in de rubriek Muziek! In de rubriek Film & Tv hebben ze ook minifigs die je zeker zult herkennen. Het zijn geen minifiguren die in een set hebben gezeten; dus ze hebben deze zelf samen gesteld. Echt leuk! Deze van de kerstman vind ik zelf wel heel erg leuk en ook deze smeltende sneeuwpop is ook geweldig. Maar mijn absolute nummer 1 is deze Miss Liberty, van het Vrijheidsbeeld.

Als een superheld

Is jouw vader, moeder of je vriend ook jouw superheld? Dan ga jij dit cadeau heel erg leuk vinden! Een superheld minifiguur als cadeau. Ook erg leuk voor Valentijnsdag of Vaderdag!

Minifiguurtjes opbergen

En dan ook nog een belangrijke vraag; want waar laat je al jouw minifiguren? Want ze zijn onwijs leuk, maar ze kunnen ook heel erg rommelig zijn. Gelukkig zijn er genoeg mensen die hier een oplossing voor hebben bedacht. Zo gaaf, deze Ninjago vitrine voor de poppetjes. Je mag hier natuurlijk ook andere figuurtjes in zetten! Heb je heel veel minifiguurtjes? Kijk dan eens bij deze vitrine voor LEGO poppetjes; er kunnen er maar liefst 120 in!!

LEGO trein

LEGO trein; alles wat jij moet weten!

Kaarten met LEGO