Web Analytics Made Easy - Statcounter

LEGO kopen, wie houdt daar nou niet van?  Wij houden er in ieder geval wel van!

LEGO kopen

LEGO kopen, wij houden ervan! Een LEGO set uitkiezen en blij naar huis gaan, want je weet het; als je thuis bent is het gelijk de doos open en bouwen maar! Van kleine sets tot de allergrootste sets, wij vinden het helemaal geweldig. En wij hopen jullie ook!

Winkel

In een echte LEGO winkel is LEGO kopen natuurlijk het allerleukst! Zo kan je alle sets in het echt zien en kan je makkelijker kiezen of je de set van Ninjago neemt of die van Nexo Knights (of allebei). In een echte LEGO Winkel kan je alles vragen over LEGO waar je maar wilt weten! Zo leer je ook nog eens leuke weetjes en feitjes over LEGO. De service die je er krijgt is ook super leuk, ze helpen je tot dat jij tevreden weggaat met jouw gekozen LEGO set.

 Webshop

Via onze LEGO Webshop kan je natuurlijk ook LEGO kopen. Zo heb je alle LEGO sets mooi op een rijtje en kan je filteren naar al jouw wensen! Ook kan je op onze Webshop bestellen en in de winkel ophalen, zodat je toch nog even in de winkel bent voor de echte belevenis! 🙂 Via de Webshop kan je ook al onze evenementen vinden en kan je reserveren voor een echt LEGO kinderfeestje!

LEGO + Verjaardag = de perfecte match

Het is bijna jouw verjaardag, en jij heb natuurlijk al maanden geleden uitgekozen welke gave LEGO set jij gaat vragen voor je verjaardag! Eindelijk is het dan zover, je bent jarig. Je stapt s’ochtends vroeg je bed uit, en vraagt om je cadeautje..Zal het zijn wat je wilde? Je maakt je cadeautje open en ja hoor! Het is die gave set van LEGO die je al maanden lang wilde. Snel! je maakt de doos voorzichtig open, want kom op die doos wil je natuurlijk niet kapot hebben. Heel je verjaardag lang ben je aan het bouwen en trots dat je bent. Je showt aan iedereen jouw gave LEGO set (en stiekem zijn ze allemaal jaloers). Daarom zijn verjaardagen en LEGO gewoon de perfecte match!