LEGO Ninjago aanbiedingen

LEGO Ninjago aanbiedingen

LEGO Ninjago aanbiedingen

LEGO Ninjago bestaat sinds 2011 en is tot op de dag van vandaag nog mega populair in de LEGO wereld. Het gaat over ninja’s met fantasie voertuigen en draken. Sinds september 2017 is er ook een film uitgebracht van LEGO Ninjago, genaamd The LEGO Ninjago Movie. Maar om LEGO Ninjago net nog iets leuker te maken hebben wij een aantal sets in de aanbieding.. Lees snel verder voor stoere LEGO Ninjago aanbiedingen!

Groene Ninjago mecha draak

Ga met deze mecha draak de strijd aan tegen de boosaardige vader Garmadon van de Groene Ninja! Laat de wijze Wu je begeleiden en gebruik de verborgen stuwmotoren van de mecha draak om extra snel op de vijand af te rennen. Neem hem onder vuur met de noppenschieters op de poten en activeer de zwiepende staart om Charlie de lucht in te laten vliegen. Pak het zwaard van de Groene Ninja en val Garmadon aan, maar pas op voor zijn laserpointer. Wie wint dit fantastische gevecht tussen vader en zoon? Deze set is nu afgeprijsd van €54,99 voor €48,94.

Meester Watervallen

Op de junglebrug komt een grandioos gevecht tussen Meester Wu en de kwaadaardige Garmadon. Verdedig je met de staf van Wu tegen de zwaardaanvallen van de 4-armige Garmadon. Val aan met de katana’s van Kai om Wu te helpen. Sluit Garmadon op in de kooi en zoek in de grot het skelet met de geheime kaart!

Werk samen met Wu en Kai om Jungle Garmadon te verslaan in deze geweldige De LEGO Ninjago Film set. De junglebrug van de Meester watervallen is voorzien van een kooi die je kunt openen en een verborgen grot met een skelet erin met een geheime kaart. Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens, waaronder de staf van Wu en de 4 zwaarden van de 4-armige Jungle Garmadon, om het rollenspel nóg spannender te maken. Deze set kan je nu kopen voor €30,94.

Welke van deze LEGO Ninjago aanbiedingen vind jij het leukst?

Add your comment