in

LEGO Ninjago aanbiedingen

LEGO Ninjago aanbiedingen

LEGO Ninjago bestaat sinds 2011 en is tot op de dag van vandaag nog mega populair in de LEGO wereld. Het gaat over ninja’s met fantasie voertuigen en draken. Sinds september 2017 is er ook een film uitgebracht van LEGO Ninjago, genaamd The LEGO Ninjago Movie. Maar om LEGO Ninjago net nog iets leuker te maken hebben wij een aantal sets in de aanbieding.. Lees snel verder voor stoere LEGO Ninjago aanbiedingen!

Garmadon’s Vulkaanbasis

Schop door de muur om de vulkaanbasis van Garmadon te betreden met Zane! Ontdek het computerlab en de bouwzone waar de haaienmecha worden gebouwd. Ontwijk de schelpdrone en de klappende kaken van de haai die wordt opgetild door de kraan. Zoek dekking wanneer Garmadon Generaal #1 vanuit de mond van de vulkaan lanceert. Gebruik dan al je ninja vaardigheden om Garmadon en zijn haaiensoldaten te overmeesteren en de controle over de basis over te nemen!

Spinjitzu Master Jay

Test je Spinjitzuvaardigheden met de set LEGO Ninjago Spinjitzu Master Jay – Spinjitzumeester bestaande uit een Spinjitzu spinner met handvat van LEGO stenen om zelf te bouwen, een spinnerelement met minifiguurcapsule en een trekbandje. Leer verschillende technieken om je minifiguur te laten draaien, rollen en springen… en zelfs nog ingewikkelder trucs met het meegeleverde wapenrek als obstakel! Neem het op tegen je vrienden en gebruik je omgeving om allerlei andere leuke Spinjitzu-uitdagingen te verzinnen. Dit leuke speelgoed is inclusief een Jay minifiguur met 2 shurikens voor in de spinner.
TIP: we hebben niet alleen Ninja Jay, we hebben alle ninja’s van Ninjago! Benieuwd? Kijk dan op onze website.

Meester Watervallen

Op de junglebrug komt een grandioos gevecht tussen Meester Wu en de kwaadaardige Garmadon. Verdedig je met de staf van Wu tegen de zwaardaanvallen van de 4-armige Garmadon. Val aan met de katana’s van Kai om Wu te helpen. Sluit Garmadon op in de kooi en zoek in de grot het skelet met de geheime kaart!
Werk samen met Wu en Kai om Jungle Garmadon te verslaan in deze geweldige De LEGO Ninjago Film set. De junglebrug van de Meester watervallen is voorzien van een kooi die je kunt openen en een verborgen grot met een skelet erin met een geheime kaart. Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens, waaronder de staf van Wu en de 4 zwaarden van de 4-armige Jungle Garmadon, om het rollenspel nóg spannender te maken. Deze set kan je nu kopen voor €30,94.
Welke van deze LEGO Ninjago aanbiedingen vind jij het leukst?

LEGO City aanbieding

LEGO Modular Houses