LEGO City aanbieding

LEGO City aanbieding

LEGO City aanbiedingen

LEGO City is het meest populaire thema van LEGO, al sinds jaar en dag. Maar LEGO City sets worden natuurlijk nog leuker als ze in de aanbieding zijn! Lees snel verder voor alle LEGO City aanbiedingen.

Brandweerkazerne

Wil jij later bij de brandweer werken? Dan kan je alvast oefenen met deze gave set van LEGO City!  Met deze stoere set help je de brandweerlieden hun spullen aan boord van de truck en de helikopter te brengen. Tijdens etenstijd glij je naar beneden langs de brandweerpaal in de kazerne en ga je naar de hotdog kraam. De hond heeft ook honger, dus die geef je een lekkere bot. Oh nee!! de hotdog kraam staat in brand! Rol de brandweerslang uit en gebruik de speciale waternoppenschieter om de vlammen te blussen en de kippenboutjes te redden! Deze set is nu afgeprijsd naar €79.94

Politiebureau

Echte boeven vangers opgelet! Met deze gave set van LEGO City beleef je de actie van dichtbij en jaag je samen met de politie van LEGO City op ontsnapte boeven. In deze set zit een politiebureau van maar liefs drie verdiepingen! In het politiebureau zit een cel met een ontploffende muur-functie, een wachttoren, garage en kantoren. Om de boeven te vangen heb je een hele snelle politiewagen, politiemotor plus de truck van de boeven met draaibare, uitschuifbare hoogwerker. Inclusief zeven minifiguren en een politie hond. Deze mooie politiebureau was €99,99 en is nu €79,94 bij Brick King LEGO Winkel!

Voor welke set kies jij? Ga je branden blussen samen met de brandweerlieden of ga je toch liever achter boeven aan? TIP: je kan ze ook samen doen, want in een stad hoort natuurlijk een brandweer kazerne en een politiebureau! Zo weet je altijd dat jouw stad in ieder geval veilig is.

Add your comment