LEGO Creator 3 in 1

LEGO Creator 3 in 1

LEGO Creator 3 in 1  is 1 van de thema’s die LEGO heeft. Deze sets zijn 3 dubbel zo leuk omdat je met 1 set 3 gave dingen kan maken! Dat is pas leuk!

LEGO Creator 3 in 1

Met LEGO Creator 3 in 1 kan je 3 leuke LEGO bouwwerken maken. Als je een bouwwerk heb gemaakt kan je hem daarna omtoveren tot wat anders. 1 set verveeld dus nooit en dat vinden wij het leuke van LEGO Creator 3 in 1. En wij hopen dat jij dat ook zo vind!

LEGO Creator producten

LEGO Creator 3 in 1 heeft in totaal 24 sets op dit moment, dus je heb in ieder geval genoeg keus!  Het leuke aan al deze sets is dat er veel variatie is. Van een turbo race auto tot een familievilla.

Familievilla

Geniet met het hele gezin van deze prachtige, drie verdiepingen hoge villa. Dit geweldige model heeft een kleurrijke gevel met een heleboel ramen, een tuingedeelte met buitenhaard, hondenhok en een brievenbus. Je kunt met de onderdelen van deze LEGO Creator set ook een schitterend golfhotel of een zomervilla met zwembad bouwen.

Spaceshuttle-verkenner

Ga op reis naar de maan in deze fantastische Spaceshuttle-verkenner samen met de minifiguur die in de cockpit zit. Maak ruimtewandelingen met het speciale jetpack pak, open het vrachtruim, vouw de vleugels van de satelliet uit en gebruik de robotarm om hem in een baan rond de aarde te brengen.

Parkstraat Woonhuis

Via de trap kom je bij de blauwe voordeur van dit leuke, drie verdiepingen tellende huis. Via de trap kom je bij de blauwe voordeur van dit leuke, drie verdiepingen tellende huis. Laat de hond uit of maak een ritje op de coole scooter! Als het tijd wordt voor iets nieuws, kun je deze prachtige set ombouwen tot een stadscafé of een gezellige tuinwijkwoning met een kas.

 

Add your comment

X