in

LEGO Creator 3 in 1

LEGO Creator 3 in 1  is 1 van de thema’s die LEGO heeft. Deze sets zijn 3 dubbel zo leuk omdat je met 1 set 3 gave dingen kan maken! Dat is pas leuk!

LEGO Creator 3 in 1

Met LEGO Creator 3 in 1 kan je 3 leuke LEGO bouwwerken maken. Als je een bouwwerk heb gemaakt kan je hem daarna omtoveren tot wat anders. 1 set verveeld dus nooit en dat vinden wij het leuke van LEGO Creator 3 in 1. En wij hopen dat jij dat ook zo vind!

LEGO Creator producten

LEGO Creator 3 in 1 heeft in totaal 29 sets op dit moment, dus je heb in ieder geval genoeg keus!  Het leuke aan al deze sets is dat er veel variatie is. Van een turbo race auto tot een familievilla.

Familievilla

Geniet met het hele gezin van deze prachtige, drie verdiepingen hoge villa. Dit geweldige model heeft een kleurrijke gevel met een heleboel ramen, een tuingedeelte met buitenhaard, hondenhok en een brievenbus. Je kunt met de onderdelen van deze LEGO Creator set ook een schitterend golfhotel of een zomervilla met zwembad bouwen.

Modulair Skatehuis

Ontwerp en bouw je droomlocatie met de 3-in-1 set Modulair skatehuis met een gedetailleerd interieur met radio, tv en bank, plus een grote skatebaan buiten, stangen, een klimwand en een basketbalring. Je kunt ook een ritje maken op de scooter of ontdekken of graffiti spuiten iets voor je is.
Je kunt de bouwbaren modules naar wens combineren en bijvoorbeeld de deur, het raam en andere modulaire onderdelen omwisselen. Met het LEGO Creator modulaire systeem maak je het skatehuis precies volgens jouw wensen. Dit 3-in-1 bouwspeelgoed kan worden omgebouwd tot een speelhal met spelmachines en een hoekcafé of een skatepark met een spannende skatebaan. Inclusief 2 minifiguren die klaar zijn voor plezier en avontuur.

Zonnige Surferbusje

Ga op zomeravontuur met de set Zonnig surferbusje: een kampeerbusje met een vrolijk geel, wit en blauw kleurenschema en vele realistische details, zoals een rek op het dak voor het meenemen van de meegeleverde surfplank, de opklapbare strandstoelen, de parasol, de tafel en de barbecue. Verwijder het dak en de zijkant voor toegang tot het gedetailleerde interieur met een uitklapbaar bed, een tv en een keukentje. Dit 3-in-1 LEGO Creator bouwspeelgoed kan worden omgebouwd tot een strandwachttoren of een strandbuggy voor nog meer plezier aan zee. Inclusief 2 minifiguren die allebei klaar zijn voor zomerse avonturen!

Outback Adventures

Beleef allerlei avonturen in de vrije natuur met deze coole 3-in-1 set met een klassieke offroader met verlichting op het dak, een reservewiel op de motorkap, een voorbumper, een minifiguurcabine met veiligheidsbeugel en brede velgen met dikke banden, plus werkende takel, een bouwbaren boomstam en groen. Dit LEGO Creator speelgoed voor jongens en meisjes kan worden omgebouwd tot een wilderniskamperplaats of een takelhelikopter voor nog meer spannende avonturen. Inclusief een verkennersminifiguur met een trouw hondje dat je zelf kunt bouwen.

Raket Rallyauto

Kom als eerste over de finish met deze coole 3-in-1 raketrallyauto in fris groen, zwart en blauw met een grote getinte voorruit en blauwe velgen met laagprofielbanden. Open de deuren om de gedetailleerde cockpit te bekijken, til de achterklep op om toegang te krijgen tot de raketmotor die op het dak kan worden gemonteerd en druk op de knop om de luchtinlaat op de motorkap omhoog te brengen. Dit populaire 3-in-1 LEGO Creator kinderspeelgoed kan worden omgebouwd tot een jetvrachtwagen of een quadmotor voor nog meer actie en avontuur.

Spaceshuttle-verkenner

Ga op reis naar de maan in deze fantastische Spaceshuttle-verkenner samen met de minifiguur die in de cockpit zit. Maak ruimtewandelingen met het speciale jetpack pak, open het vrachtruim, vouw de vleugels van de satelliet uit en gebruik de robotarm om hem in een baan rond de aarde te brengen.
 
 

LEGO Duplo

LEGO City treinen