in

LEGO politie

LEGO Politie

Met LEGO Politie ben je de boeven (bijna) altijd een stap voor.
 

City Politiekantoor op de berg

Neem je badge mee en help met de arrestatie in het LEGO City Politiekantoor op de berg! Deze spannende set bestaat uit een politiekantoor van 2 verdiepingen met een netkanon op het dak, een cel met uitbreekmuur/deur en een grot onder de cel met een poema die je echt kunt laten aanvallen. Dit coole speelgoed voor kinderen bevat ook een helikopterplatform met ladder, een politiehelikopter met rotors die kunnen draaien, een boevenhelikopter met rotors die kunnen draaien en een ketting met haak, een politieterreinwagen en een crossmotor. Inclusief 7 minifiguren en een poemafiguur.

Gevangeniseiland

Help de politieagenten de boeven op te sluiten op het LEGO Gevangeniseiland.  Hou de boeven die op de binnenplaats trainen goed in de gaten en kijk in het gebouw of er gevangenen plannen aan het maken zijn. Let wel goed op! De boeven hebben ontdekt dat ze via een rioolafvoer naar hun ontsnappingsboot kunnen gaan.

Juniors Politie achtervolging in de bergen

Word de held van het LEGO City bergpolitiekorps! Dit coole speelgoed voor kinderen bestaat uit een eenvoudig te bouwen helikopter met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, draaiende rotors en een ketting met haak, een politiekantoor met bureau, een kluis die open kan, een cel met openende deur en een quad. Deze set boordevol actie wordt geleverd met een eenvoudige gids met bouw- en speeltips en grotere elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren. Inclusief 2 minifiguren.

Duplo Politiepatrouille

Oh nee! Er is ingebroken in het bankgebouw en nu probeert de dief te vluchten met zijn buit! Bouw snel het politiebusje en ga er achteraan. Neem de boef gevangen en sluit hem op in het busje. Nu kan hij niet meer ontsnappen. Dat heb je goed gedaan. Bekijk hier het Duplo Politiepatrouille.
 
 
Voor welk stoere politie avontuur ga jij? Ga jij liever de zee op of ga je toch liever de stad in? Ontdek het met met deze stoere politie sets. Wij zijn in ieder geval benieuwd voor welke set jij gaat!

LEGO Politiebureau

LEGO Nexo Knights