LEGO politie

LEGO politie

LEGO Politie

Met LEGO Politie ben je de boeven (bijna) altijd een stap voor.

City Politiebureau

De boeven willen hun handlanger komen bevrijden uit de gevangenis. Zorg ervoor dat dit niet gaat lukken! Gelukkig zit de boef op de wc. Schuif de hoogwerker uit  en prop het dynamiet in het ventilatierooster, maar blijf uit de buurt als het ontploft. Bekijk hier het City Politiebureau.

Duplo Politiepatrouille

Oh nee! Er is ingebroken in het bankgebouw en nu probeert de dief te vluchten met zijn buit! Bouw snel het politiebusje en ga er achteraan. Neem de boef gevangen en sluit hem op in het busje. Nu kan hij niet meer ontsnappen. Dat heb je goed gedaan. Bekijk hier het Duplo Politiepatrouille.

Juniors Politietruck achtervolging

Alarm! De inbreker heeft een waardevol juweel gestolen uit een kluis in LEGO City en gaat er nu vandoor! Start de politietruck en  sluit de boef in. Arresteer de boef, sluit hem op in de cel achterop de truck en breng hem naar de gevangenis. Alweer een missie volbracht door de LEGO Juniors politie!

Politie Patrouilleboot

Zet de boef in de cel aan boord van de politie patrouilleboot en vaar naar het gevangeniseiland. Maar pas wel op! Een andere boef vaart langszij en probeert de cel waar zijn handlanger in zit open te breken met het anker van zijn boot.

Gevangeniseiland

Help de politieagenten de boeven op te sluiten op het LEGO Gevangeniseiland.  Hou de boeven die op de binnenplaats trainen goed in de gaten en kijk in het gebouw of er gevangenen plannen aan het maken zijn. Let wel goed op! De boeven hebben ontdekt dat ze via een rioolafvoer naar hun ontsnappingsboot kunnen gaan.

Voor welk stoere politie avontuur ga jij? Ga jij liever de zee op of ga je toch liever de stad in? Ontdek het met met deze stoere politie sets. Wij zijn in ieder geval benieuwd voor welke set jij gaat!

Add your comment

X