in

LEGO Nexo Knights

LEGO Nexo Knights

LEGO Nexo Knights; in onze LEGO shop kun je vanaf nu terecht voor het thema LEGO Nexo Knights. Dit heroïsche thema is gebaseerd op de gelijknamige serie die uitgebracht is in begin 2016. Het verhaal speelt zich af met vijf jonge ridders. In het Kingdom of Knighton trotseren de ridders Macy, Lance, Aaron en Axl onder leiding van Clay de kwaadaardige Jestro.

Wie zijn de Nexo Knights

Macy Halbert – Moed
Princes Macy is eigenlijk nog geen echte ridder. Ze houdt niet van schattig en mooi zijn… ze wil een heldin worden! Ondanks dat ze reeds bewees wat dapperheid en heldenmoed echt inhouden, heeft haar vader, de koning, haar nog niet tot ridder geslagen. Zal hij dat ooit doen? Ze is behoorlijk op hem dat hij haar niet erkent.
Lance Richmond – Hoffelijkheid
Hij is het toonbeeld van goed gedrag. Of toch niet?
Hij ziet er graag perfect uit en is niet blij als zijn schild besmeurd raakt tijdens een gevecht.
Hij komt uit een welvarend gezin en is altijd gewoon geweest om zijn zin te krijgen… en dat houdt hij liever zo.
Hard trainen en orders krijgen is niks voor hem. Gadgets en massages staan hoog op zijn verlanglijstje.
Aaron Fox – Uitmuntendheid
Aaron beoefende jaren lang extreme sporten waardoor hij nu perfect gecoördineerd is in alles wat hij doet. Hij schiet zijn pijlen razend snel af en suist door de lucht op zijn zweefschild. Hij is de ‘coole gast’ van de bende.
Hij groeide op aan de kust en is steeds op zoek naar een ‘kick’ in het leven. Saaie dingen zijn niets voor hem! Hij houd van actie en dat zal je geweten hebben… gevaar is gewoon fun voor deze ridder en hij kan moeilijk stil zitten.
Axl – Kracht
Met zijn enorme spierballen en groot hart zorgt Axl voor actie en vertedering tegelijk.
Wil je wat gedaan krijgen van hem? Geef hem wat te eten en hij staat dadelijk paraat! Honger hebben vind hij niet leuk en een dieet volgen is ook niks voor hem.
Hij groeide op in een klein gewoon gezin, waar hij veel waarde aan hecht. Met zijn familie lachen doe je maar beter niet!
Hij is niet echt spraakzaam, maar speelt als de beste op de elektrische luit.
Clay Moorington – Rechtvaardigheid
Hij is de meest gerespecteerd ridder en staat voor rechtvaardigheid. Hij zou zijn leven geven om zijn vrienden en Knighton te beschermen. Hij is de perfecte leider en is goed in het trainen van zijn vrienden.
Hij kent de regels van de NEXO KNIGHTS vanbuiten!
Als je lui bent, dan heb je met hem te doen… want daar kan hij niet tegen. Hij is een weeskind en had altijd al de droom om ooit een ridder te worden. Nu hij eindelijk een heldhaftige ridder is geworden, gaat hij niet op zijn lauweren rusten en hij streeft elke dag verder naar perfectie in zijn trainingen. Ook in zijn slaap vind hij geen rust en droomt van heldhaftige gevechten die hij ’s anderendaags zal aangaan met het kwaad.

Merlok 2.0

De ridders doen er alles aan om het kasteel te beschermen van kwade intenties. Hierbij worden ze geholpen door hun mentor Merlok 2.0, een speciale app met een holografische tovenaar die de helden instructies geeft. Deze app is ook te downloaden zodat je ook nieuwe krachten kunt verzamelen voor je verschillende figuurtjes. De Nexo Knights heeft een uitgebreide collectie met diverse typen ridders en andere hulp- en gevechtseenheden. Het is niet alleen gebaseerd op een serie, er is ook een 4D film van gemaakt en er zijn vele, verschillende spellen en video’s geproduceerd voor dit thema.

Collectie Nexo Knights

Met de Nexo krachten combi set kun je drie Nexo Powers vast maken aan het Nexo schild om het op te nemen tegen de wrede Monstrox. Ze zijn op velen manieren te combineren. Met de diverse te verkrijgen strijdharnassen kunnen de LEGO Nexo Knights hun schild met de drie Powers in hun eentje beheersen. Neem een ultrasnelle dubbele Jouster om te kunnen vliegen en de vijand uit te schakelen met raketten van bovenaf. Met Lance en het robotpaard val je aan met zijn machtige lans. De monsterlijke belegeringstoren is een machtige 2-in-1 machine, waarmee je nog meer chaos veroorzaakt. Deze producten zijn verschillende voorbeelden van de velen producten die nu beschikbaar zijn en de ervaring van je kind compleet maken in het middeleeuwse gevecht om het kasteel.

LEGO politie

LEGO Mindstorms