in

LEGO Politiebureau

LEGO Politiebureau

Als je bij het LEGO Politiebureau werkt vang je alle boeven in een handomdraai. Ga samen met de politiemannen op pad en pak alle boeven aan!

60141 LEGO City Politiebureau

Groot alarm! De boeven willen hun vriend komen bevrijden uit de gevangenis, maar hij zit toevallig net op de wc! Schuif de hoogwerker uit en gooi het dynamiet in het ventilatierooster, maar blijf uit de buurt als het ontploft. Zet de achtervolging in met de super snelle politiewagen, de motor en de helikopter en zorg dat die boeven snel weer achter de tralies komen te zitten!

60047 LEGO City Politiebureau

Alarm op het LEGO City Politiebureau! De sleepwagen heeft het raam uit het gevangenisgebouw getrokken, dus nu kunnen alle gevangenen ontsnappen! Een andere gevangene ontsnapt via een dakluik, en een derde heeft in het geheim een tunnel gegraven bij de toiletten. Er is dus geen tijd te verliezen!
Start de politiehelikopter en probeer de bpeven vanuit de lucht in de gaten te krijgen. Zet de achtervolging in met de politiewagen en de motor en zorg dat die boeven snel weer achter de tralies komen!

60044 LEGO City Mobiele Politiepost

Parkeer de LEGO City Mobiele Politiepost, schuif de satellietontvanger en de antenne omhoog en ga op zoek naar de boef! Met de high-tech opsporingsapparatuur in de controleruimte ontdek je waar de boef zich verschuilt met zijn buit en ga je naar hem op jacht.
Er staat een cel voor hem klaar in het Mobiele Politiebureau. Maar pas op dat hij niet ontsnapt als de agenten een koffiepauze houden!
Wij weten zeker dat je met deze sets een hele goede politieagent gaat worden. Of word je toch liever 1 van de boeven? Kom er achter met deze gave sets van LEGO City. Welke set past het beste bij jou?

LEGO Star Wars

LEGO politie