in

LEGO voor vrouwen

LEGO voor vrouwen? Inderdaad, want de bouwsteentjes zijn echt niet alleen voor kinderen en mannen! Er zijn sowieso al een aantal sets waar je veel vrouwen een plezier mee zou doen. En deze sets horen zeker in dat rijtje!

Central Perk uit de serie Friends

Van LEGO Ideas is er Central Perk uit de populaire ’90s sitcom Friends. In het cafe Central Perk, dat jarenlang de achtergrond was van scenes uit de sitcom. De set heeft minifiguren van Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe en barman Gunther.

Fiat 500

Bouw een iconisch ontwerp uit de Italiaanse auto-industrie na met deze LEGO® Creator Expert Fiat 500. Dit model van kleurrijke LEGO stenen heeft alle details van de klassieke en legendarische 500F van eind jaren 1960, zoals een dak dat open kan, een bagagerek en een gedetailleerd interieur. Er zitten zelfs een opvouwbare schildersezel en een klein schilderij van de auto voor het Colosseum in Rome bij voor dat echte La Dolce Vita-gevoel!

Vrijheidsbeeld

Of bouw één van de bekendste nationale monumenten ter wereld met deze LEGO Architecture set 21042 Vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld staat in de haven van New York City en torent meer dan 90 meter boven Liberty Island uit. Het beeld verwelkomt op die manier zeevaarders uit heel de wereld. Ben je op zoek naar een uitdagende set om te bouwen, en een strak en elegant ontwerp om neer te zetten? Dan is het Vrijheidsbeeld zeker een aanrader.

Boomhut

Als laatste hebben we nog een prachtige set van LEGO Ideas: de Boomhut. Dit prachtige creatieve speelgoed bevat meer dan 180 boombladelementen en verschillende plantelementen die stuk voor stuk van duurzaam plantaardig plastic zijn gemaakt. Kies voor groene, zomerse blaadjes of gele en bruine herfstbladeren om je eigen LEGO boom op plantaardige basis te creëren.

Volkswagen T1 Camper van

LEGO Creator Expert is goed bezig geweest om deze mooie set uit te brengen. De Volkswagen T1 Camper van bestaat uit maar liefs 1334 LEGO steentjes, dus je hoeft niet bang dat ze dat je je gaat vervelen! De Volkswagen heeft een mooi uitgewerkte binnenkant die bestaat uit een eettafel, wastafel  en alles wat je nodig heb om te kunnen rijden. Ook bij deze prachtige Volkswagen kunnen de deuren open en dicht. Dat word pas een leuke ritje in deze gave Volkswagen T1 Camper van!

LEGO Bell Boeing V-22 Osprey 42113

4+ plus lego

LEGO voor beginners: 4+